ROSLAGENS HELIKOPTERFLYG - EVENEMANG ARRANGEMANG NÖJE  PROVA PÅ

START | UTBILDNING | UPPDRAG | SERVICE | FLYGFOTO | NÖJE | KONTAKT
================================================

Specialarrangemang & Nöjesflygning

Att flyga helikopter är en upplevelse. Ge någon en helikoptertur i present. Eller varför inte kidnappa brudgummen till sin svensexa eller få en toppenstart på konferensen.

 

 

 

 

Det finns mycket som går att göra och många tror att det är bökigt med tillstånd och så vidare. Självklart sätts säkerheten i absolut första rummet och det kompromissas aldrig med. Dock är möjligheterna ofta större än vad folk tror.

Det som krävs för landning generellt endast markägarens tillstånd. Det är allt! Självklart måste ytan vara tillräckligt stor, fri från ledningar och den bör inte vara för sluttande men i övrigt finns inga regelmässiga hinder för en rolig lösning.

[Kanske söker ni priset för er lösning här. Tyvärr kan vi inte sätta en kostnad utan att veta mer om vad ni förväntar er. Vi kan lösa i princip alla förfrågningar med vår helikopterpark men summan är direkt beroende på var ni vill flyga, hur många ni är, hur länge helikoptern skall vara standby och så vidare. Så för en prisbild, ring oss och berätta vad ni vill göra]

 

 

________________________________________________________________

Har ni en idé. Ring oss så skräddarsyr vi en lösning för ert evenemang.

Verksamhetsansvarig -  Carl Meyer

mec@proflight.se

_______________________________________________________________

  Roslagens Helikopterflyg  AB
  ==========================
  Sikvägen
  761 41 NORRTÄLJE
  Tfn: 0176-184 66
  Fax: 0176-100 95
  mail: info@roslagenshelikopterflyg.se